Veckouthyrning

LÄGENHET 3 

I mittenlängan finns lägenhet 3 på 70 kvm  med 4 bäddar. ”Lägenheten” hyrs ut per natt under långhelger höst och vår, på sommaren (från mitten av juni, juli och fram till och med första veckan i augusti) är det veckovis uthyrning.

Lägenheten har egen ingång och är i två plan. På övervåningen finns det ett sovrum med 2 sängar, 2 bäddar (sk dagbäddar) i den möblerbara hallen. Toalett finns på övervåningen och badrum med dusch på nedervåningen. Övervåningen samt köket är renoverades 2005 då taket lyftes och nu har god höjd. Vid kall väderlek finns möjlighet att elda i vedspisen i köket.
I bottenvåningen finns vardagsrum med TV.

En altandörr leder ut till en liten stenlagd uteplats och trädgården, som bakom huset gränsar till Skillinge teater. Grusgård och stenlagd uteplats på framsidan. Från sovrumsfönstret på övervåningen skymtar havet. Att hyra den här lägenheten är som att hyra ett hus eller hyra en stuga. Bilder lägenhet 3

Priser
Högsäsong, 1 mars-1 sept: 9 900 kr
Lågsäsong har vi ingen uthyrning, 1 jan-15 april och från 15 oktober-31 december.
Pris enstaka nätter: 1 500 kr/natt/2 personer, extra säng 500 kr och minst 2 nätter.
Enstaka nätter: se här

I priset ingår lakan, handdukar och trådlöst bredband. Däremot ingår inte städning. Lägenheten förväntas lämnas i städat och fint skick till nästa familj som gästar oss.

Boka via telefon 070-662 09 44 eller mejl här.

Vänligen respektera att vi inte accepterar husdjur eller rökning inomhus.

Share
3 kommentarer