Veckouthyrning

LÄGENHET 3 

I mittenlängan finns lägenhet 3 på 70 kvm  med 4 bäddar. ”Lägenheten” hyrs ut per natt under långhelger höst och vår, på sommaren (från mitten av juni, juli och fram till och med första veckan i augusti) är det veckovis uthyrning.

Lägenheten har egen ingång och är i två plan. På övervåningen finns det ett sovrum med 2 sängar, 2 bäddar (sk dagbäddar) i den möblerbara hallen. Toalett finns på övervåningen och badrum med dusch på nedervåningen. Övervåningen samt köket är renoverades 2005 då taket lyftes och nu har god höjd. Vid kall väderlek finns möjlighet att elda i vedspisen i köket.
I bottenvåningen finns vardagsrum med TV.

En altandörr leder ut till en liten stenlagd uteplats och trädgården, som bakom huset gränsar till Skillinge teater. Grusgård och stenlagd uteplats på framsidan. Från sovrumsfönstret på övervåningen skymtar havet. Att hyra den här lägenheten är som att hyra ett hus eller hyra en stuga. Bilder lägenhet 3

Priser
Högsäsong, 1 mars-1 sept: 8 500 kr
Lågsäsong, 1 jan-6 mars och från 5 september-31 dec: 7 400 kr. Pris är per vecka eller långhelg.
Pris enstaka nätter: 1 250 kr/natt och minst 2 nätter.
Enstaka nätter: se här

I priset ingår lakan, handdukar och trådlöst bredband. Däremot ingår inte städning. Lägenheten förväntas lämnas i städat och fint skick till nästa familj som gästar oss.

Boka via telefon 070-662 09 44 eller mejl här.

Vänligen respektera att vi inte accepterar husdjur eller rökning inomhus.

LÄGENHET 2

I högra längan (högst upp i högra längan mot trädgården) finns lägenhet 2 på drygt 110 kvm  med 4 bäddar. ”Lägenheten” hyrs ut per natt under långhelger höst och vår, på sommaren (från mitten av juni, juli och fram till och med första veckan i augusti) är det veckovis uthyrning.

Lägenheten har egen ingång och är i två plan. På övervåningen finns det ett sovrum med 2 sängar, samt 2 sovrum med varsin enkelsäng. Toalett finns på övervåningen och badrum med dusch på nedervåningen. I bottenvången är det öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats. Kök och badrum är i enkelt skick. Möbleringen är luftig med vita möbler till största delen, shabby chick stil. Den som söker mys kanske ska välja lght 3 som är mera tätt möblerad och mindre. Vid kall väderlek finns möjlighet att elda i vedspisen i vardagsrum/köksdelen.

En altandörr leder ut till en liten stenlagd uteplats och trädgården, som bakom huset gränsar till Skillinge teater. Utgång till grusgård på framsidan. Från fönser på övervåningen skymtar havet. Att hyra den här lägenheten är som att hyra ett hus eller hyra en stuga. Bilder finns här och här med lite annan stil på mattor och kuddar.

Priser
Högsäsong, 1 mars-1 sept: 9 900 kr
Lågsäsong, maj till mitten av juni samt från 5 september- mitten av oktober: 8 500 kr. Pris är per vecka eller långhelg.
Pris enstaka nätter: 1500 kr/natt (lågsäsong1250 kr) och minst 2 nätter.

PS För den som önskar Bed and Breakfast, B&B, går det att hyra rum hos oss och ca 50 m från huset ligger ett bageri som under högsäsong kan servera frukost. Där kan man även köpa färskt bröd. DS

Share
3 kommentarer