Hyr hus hos oss på Österlen 2023

Hyr hus på Skillinge, på Österlen i sommar.

✔️LÄGENHET I MITTENLÄNGAN MARKPLAN

Vi kommer att hyra ut en lägenhet i mittenlängan i vårt hus på Skillinge, Österlen med start från i slutet av mars. Lägenheten är på 70 kvm i 2 plan, med sovrum och öppen planlösning med bäddar där 4 personer kan få plats. Men mest bekvämt är det med 2 personer.

På baksidan finns en lummig trädgård med uteplats och på framsidan finns stenlagd terrass och grusgård där det är perfekt att äta frukost.

Om du är intresserad är du välkommen att höra av dig. Vi hyr ut från slutet av mars – mitten av nobember. Som det ser ut nu är 28 prelbokat och v 29 är nu bokat, övriga sommarveckorna är lediga men det brukar bli bokat rätt fort.

✔️ NYTT FÖR I ÅR – LÄGENHET EN TRAPPA UPP I SK GARAGET
Vi kommer antagligen att kunna erbjuda en relativt ny lägenhet till på plan 2 i vårt garage. Lägenheten är på 80 kvm. Möblerad i lite rustik stil med 1 sovrum med dubbelsäng samt bädd i dubbelsäng där 1-2 barn skulle kunna sova. Badrum finns med dusch. Sen är köksdel med diskmaskin, matplats samt vardagsrumsdel i en öppen planlösning. Terrass med uteplats och trädgårdsmöbel samt möjlighet till grill finns. Utsikt mot kvällssol mot fälten. Bilder finns inte ännu då vi kommer att fixa lite före uthyrningen. Maila oss gärna en förfrågan på kinnajonsson@gmail.com.

Varmt välkommen!

Kinna på Haga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share