Bilder från Skillinge i december

Har just varit nere en sväng på Österlen. Det var fortfarande grönt och vem vet, kanske blir det en grön vinter. Temperaturen låg runt nollan och på morgonen var det rätt halt. På taken var det vitt av frost. Underbara fågelsträck kluckade ovanför huvudet många gånger. Man undrar när de ska ge sig av? Varannan dag har det varit kraftig blåst och en del regn. Varannan dag har det varit klart i luften. Någon dag har en blek decembersol vågat sig fram. Här ser du utsikten från en av våra lägenheter.

Naturen har också bjudit på vackra solned- och uppgångar. Här är solnedgången från en av kvällarna med utsikt från fönstren som vetter ut mot Hobyvägen. En vacker blodlönn finns i blickfånget året om. Lika mäktig med eller utan löv. Också det här är en av utsikterna från huset.

Brandstationen med sin tupp i plåt är en härlig siluett som bara bli vackrare med den här vinterhimlen. Brandstationen ligger snett över gatan från Haga sett och utsikten är såhär fin när det är solnedgång.

 

Vill du se fler bilder från Skillinge med omgivningar är du välkommen att besöka vår facebooksida. Haga blir trevligt med ljus i fönstren. Bilden är tagen i advent och när vädret är milt är långpromenader och vacker skymning i Skillinge verkligen något att skriva hem om.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share