Hyra hus eller lägenhet på Österlen

Nu är folk pigga på att hyra en stuga. Varför inte passa på när man är och besöker vänner på Österlen över påsk? Då har man möjlighet att både botanisera bland bed and breakfast eller försöka hyra ett hus eller lägenhet vid havet. Men boende på Österlen blir snabbt fullbokat och det gäller att inte vara ute i sista minuten. De som är nere varje år vet att veckorna 30-31 redan nu är uthyrda på många ställen.

Flera vänner söker sig även till Gotland och hyr hus eller stuga. Visby med sina vackra hus i olika färger, välskötta trädgårdar och rosor i alla färger, påminner mycket om de små gatorna i Simrishamn. Antagligen är sättet att bygga hus ett arv från Hansatiden och Gotland är ett bra alternativ med fin natur och vackra stränder men som inbiten Österlen fan är det bara Österlen som gäller. Eller kanske Stockholms skärgård då det är enklare att ta sig till från sin bostad i Stockholm.

Om du inte är intresserad av att hyra vårt hus i Skillinge har du fler sajter att kika på här.

Fritiden
Alla rum
Stugsidan
Simrishamns turistbyrå
Turistbyrån i Ystad

För den som vill köpa fritidshus på Österlen är utbudet stort på  Hemnet.se eller kontakta den lokale mäklaren Tor Ekström som finns både i Skillinge och Simrishamn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share