Inflytt i nya lägenheten i Skillinge

En ny lägenhet är klar i vår skånelänga. Den ligger i vänstra längan som du ser på bilden överst. Möbler flyttar vi in idag och vi diskuterar lampor. Antagligen blir det en kristallkrona i taket. Bara en sån sak…

Hela lägenheten är helt nybyggd. Allt är helt nytt med ett litet kök, diskmaskin, mikro och spis med 2 kokplattor. Och så finns det ett litet badrum med toalett och dusch, en sovalkov och vardagsrum. Golvet är nyslipat. Det är snedtak. och det bästa av allt…Man har utsikt ner mot havet och den gamla bebyggelsen i Skillinge. Nu letar den här lilla godingen efter dig som vill hyra veckovis i sommar eller kanske ett par nätter. Vecka 28 är en vecka då vi helst vill ha någon som hyr hela veckan och v 27 har vi möjlighet att ta emot gäster från söndagen-lördagen.

Det är inte så mycket till uteplats än men ett litet bord och stolar kan vi antagligen åstadkomma. Trädgården är inte i sitt esse utan rätt sliten eftersom vi just avslutat byggnationen. Bara så du vet. Frukost för den som vill bo som ”Bed & Breakfast”, finns ca 50 meter bort i det nya kaféet. De öppnar kl 8.

Blir du vår första gäst? Jag hoppas det. Välkommen!

/Kinna

PS Jo, en sak till lägenheten ligger inte i markplan utan en trappa upp. DS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share