Hyr hus hos oss på Österlen 2023

Hyr hus på Skillinge, på Österlen i sommar.

✔️LGHT 3 – LÄGENHET I MITTENLÄNGAN I 2 PLAN, 4 BÄDDAR

Vi kommer att hyra ut en lägenhet i mittenlängan i vårt hus på Skillinge, Österlen med start från i slutet av mars. Lägenheten är på 70 kvm i 2 plan, med sovrum och öppen planlösning med bäddar där 4 personer kan få plats. Men mest bekvämt är det med 2 personer.

På baksidan finns en lummig trädgård med uteplats och på framsidan finns stenlagd terrass och grusgård där det är perfekt att äta frukost.

Här är bilder från lägenheten.

Lakan, handdukar ingår. Tillgång till internet. Varje gäst städar och man lämnar lägenheten i trevligt skick.

Pris 9 900 kr/vecka.

Ledig fram till 20 juni. Ledigt v 32 och framåt

Om du är intresserad är du välkommen att höra av dig. Vi hyr ut från påsk – mitten av november. Det är bokat från 22 juni-12 augusti, övriga sommarveckorna är lediga men det brukar bli bokat rätt fort. Maila oss gärna med en förfrågan på kinnajonsson@gmail.com.

______________________________________________________________________________________________________________

✔️LGHT 7 – LÄGENHET OVANPÅ GARAGAET, 80 KVM 2 VUXEN- OCH 2 BARNBÄDDAR

Lägenhet finns även ovanför garaget på 80 kvm. Den ligger 1 trappa upp med terrass mot baksidan uppemot fälten och kvällssol. 1 sovrum med dubbelsäng för 2 personer och 2 enklare bäddar i vardagsrumsdel i öppen planlösning. Litet kök.

Pris 9 900 kr/vecka. Om det inte är bokat kan enstaka nätter erbjudas för 1500 kr/2 personer.

Ledigt v 28, 30, 31 och framåt.

Om du är intresserad är du välkommen att höra av dig. Vi hyr ut från påsk – mitten av november. Det är bokat v 27 och v 29. övriga sommarveckorna är lediga men det brukar bli bokat rätt fort. Maila oss gärna med en förfrågan på kinnajonsson@gmail.com.

_____________________________________________________________________________________________________________

✔️ LGHT 1NYTT FÖR I ÅR – STOR LÄGENHET I 2 PLAN PÅ 140 KVM MED 6 BÄDDAR
Vi kommer att kunna erbjuda en stor lägenhet i högra längan (från gatan sett). Lägenheten är på 140 kvm. Möblerad i shabby chic stil med 2 sovrum på ovanvåningen och 1 sovrum på bottenvåningen.

Badrum finns med dusch på ovanvåningen och toalett med dusch på bottenvåningen.

Rejält stort kök med diskmaskin och matplats. Vardagsrum med öppen spis och matsal med stort matbord och även en soffgrupp. Terrass med uteplats i trädgård (morgonsol) och trädgårdsmöbel samt möjlighet till grill finns. Mindre sittdel med trädgårdsmöbel på framsidan med kvällssol. Bilder finns inte ännu då vi kommer att fixa lite före uthyrningen. Här är bilder på de möblemang kommer vi att använda.

Lakan, handdukar ingår. Tillgång till internet. Varje gäst städar och man lämnar lägenheten i trevligt skick.

Pris 14 500 kr/vecka

Ledigt v 27, 31 och framåt.

Vi hyr ut den här lägenheten från 1 juli. Bokade veckor är v 28-30. Övriga lediga. Maila oss gärna en förfrågan på kinnajonsson@gmail.com.

Varmt välkommen!

Kinna på Haga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share