Dags att planera för semestern

Hyr hus, hyr lägenhet, sommarhus i Skillinge

Sitter du just nu och klurar vad du ska göra på semestern? Då tycker jag att du ska kika in hos oss och fundera över om vackra Sandhammaren kan vara ett ställe att semestra på. Här finns mycket att hitta på, inte minst att vi ligger nära Glimmingehus, eller mysiga Ystad och Simrishamn. Redan till påsk finns det mycket aktiviteter, t ex brukar konstrundan på Österlen vara ett uppskattat weekendresmål.

Vi har ett härligt hus centralt i Skillinge, med lägenheter i olika storlekar. Eftersom det är lägenheter i vår gård kan man ju inte säga direkt att det är en stuga, men varje lägenhet är som en egen stuga om du frågar mig. Det är olika storlekar på lägenheterna så vi kan ta emot alla. Allt från ett par, till en mindre familj eller tjejerna som ska iväg på tjejhelg tillsammans.
Kika gärna på bilderna (du har länkar i toppen av hemsidan) från varje lägenhet och skicka in en förfrågan. Vi hoppas du har ngt som passar just dig.

Huset ligger på gångavstånd från hamnen, Skillinge Hamnkrog, Skillinge Teater och det finns förstås en lekplats i Skillinge. Stränder nära är Kyl, Borrby strand, Mälarhusen och så finns det förstås en egen badbrygga i Skillinge och stege för att bada i hamnen, för den som vill bada i byn.
Varmt välkommmen till Skillinge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share