Vi gillar Gustafs På Österlen

I påskas var vi på ett nyöppnat ställe som producerar fryspizza, närmare 120 000 per år. Jag säger bara wow! Vilket driv och jag är full av beundran.


Men nu var vi på Gistafs På Österlen i Gladsax där man också kan äta pizza IRL. Där var packat med folk. Det var så mycket folk att vi fick sitta ute under körsbärsträdet. Man kan utan överdrift säga att det var rätt kylslaget utomhus.. Vi letade filtar…men det var ändå sån där vacker krispig vår som jag bara älskar så vi valde att sitta utomhus till att börja med.

Husmor Lisa och min käre man Fredrik i Gustafs trädgård, Gladsax

Burrata och oliver med ett glas vin satt fint och självklart beställde vi varsin pizza. Efter det letade vi filtar igen. Det gjorde flera andra också. Men det tog inte lång stund innan vi kunde flytta in till värmen.

Burratan krämig och läcker som den ska vara.
Lång kö för pizza

En otrolig stämning, folk stod i kö och det kan man förstå för maten var jättefin.

Urgod pizza

Sen kom pizzorna som var jättebra. Förutom det, måste jag säga att Gustafs hittat fantastiskt bra personal. Det var bästa service från att vi kom till vi gick.

Glada och trevliga trots ett enormt tryck med massor av folk som de klarade galant. Hit går vi gärna igen. @gustafs_pa_osterlen Tack @husmorlisa för att du tog med oss hit.
#gustafspåösterlen #österlen #pizza

Menyn på Gustafs På Österlen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share