Hyra lägenhet eller hus på Österlen

Båda lägenheterna i Skillinge Österlen

I helgen har vi fräschat upp ytterligare en lägenhet i vår Skånelänga. Såhär blev resultatet efter att pensel, roller, hammare och mejsel gjort sitt. Känns rätt kul att ha lyckats hinna med så mycket. Vecka 24-25 flyttar möblerna in. Vi har tänkt hyra ut den i sommar och tror att den skulle kunna passa en familj eller ett gäng kamrater som tar semester ihop. Läget är ju inte dumt med ca 200 m till hamnen och byns restaurang samt till livsmedelsaffären. En liten lekplats ligger också ett stenkast bort och det är några kilometer till milslånga stränder. Sommaridyll…

Lägenheten som vi just fixat till är på 110 kvm, luftig och ljus. På ovanvåningen ligger 3 separata sovrum (6 bäddar), toalett och allrum. På bottenvåningen finns allrum och kök. Köket är normalutrustat med kyl, frys, diskmaskin, elspis och öppen spis. Badrum med duschkabin ligger också på bottenvåningen. Bredband finns för den som önskar.

Våra gäster har egen ingång från gården och trädgården. Vi ska även fixa en utemöbel och grill och hoppas de som hyr hos oss i sommar kommer att trivas. Det är ju nästan som att hyra hus eller stuga. Då vi har 2 lägenheter lediga vissa veckor i sommar kan det vara perfekt för 2 familjer eller ett större kompisgäng.


LEDIGT
Båda lägenheterna v 26, 27 och 32 plus augusti ut.
Stora lägenheten v 31 inte ledig längre
Mindre lägenhet v 29 inte ledig längre

Den lilla lägenheten hyr vi ut hela året för övrigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share