Kul butiker på Svabesholms kungsgård

Väldigt trevliga butiker på hittade vi på Svabeholms kungsgård nära Kivik. Vi handlade inte mycket den här gången men kommer att åka tillbaka hit. Butikerna ligger i de gamla ladugårdsdelarna. Smart planerat av de som äger gården som skapar ett kul ställe att besöka. Förutom att de även hyr ut boende, precis som vi själva.

I butiken Den engelska trädgården hittade vi fina ytterkrukor, kul design i gjutjärn. T ex de små kaninerna som håller upp ytterkrukor. Sådana skulle jag gärna vilja ha. Där säljs också plantor längre fram på säsongen.

Driftwood interior hade en läcker matta i dova jordiga toner som oxå jag gärna ville ha. Önskelistan blir lång…:-) I butiken fanns det mycket ljuslyktor, krukor, skärbrädor, små härliga hus att sätta ljus i och  massa mer snygg design som man kan piffa upp med hemma.

Vi slank in på Prylbyrån, en trevlig antik/loppis butik. Här köpte vi lite gäss i varierande storlek. De ska vi ha till vår planerade gåsamiddag i höst. Efter det låg Oriental Vintage med kaftaner, sjalar och olika typer av klänningar.

Till Svabesholm kommer vi att åka fler gånger för det fanns mkt roligt att kika på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
Etiketter:,