Rawfood och japanska smaker på Östangård
10 augusti, 2016
I sommar har vi besökt Östangård. Carina Wahlsten, en av ägarna till Östangård, är väldigt nöjd med lösningen att Elin har tackat ja till att driva restaurangen på Östangård skrev såhär:
Elin Dahn Gellerfelt som är en duktig rawfood och sushikock har satt ihop ett kul koncept med hälsotänk. Svenska, lokala nyttigheter som flirtar med Japan. Och då lämnas inte kött, fisk och skaldjur ute utan de får samsas med massa grönsaker.
Vi är jätte glada för detta för det är så vi själva lever och vårt mål med gården är ju just välmående på alla plan. Ser gärna att det blir fler yogaretreats (i lågsäsong). Har varit jätte lyckat. Nu inväntar Janne och Elin bara alkoholtillståndet.Sommarkafé kommer vi fortsatt ha med fokus på raw, bakverk och grillade mackor typ Joe & the juice. Kanske kan vi få några sockertokiga att upptäcka andra lite nyttigare bakverk.
Sambon och jag testade råbiffen som var läckert upplagd och smakade mycket gott!
Samt Thaisallad med räkor som hade en underbar pikant och stark smak.
Kinna bloggade här om Östangård.
Vi rekommenderar gärna Östangårds restaurang!