Nu möblerar vi inför sommarens uthyrning

Möblerar upp inför sommarens uthyrning av vår stora lägenhet med 6 bäddar och jag hittade mycket bra möbler på loppisarna runt om i Hamnenhög och Skillinge. Möblerna är i shabby chic stil med mer betoning på chic än shabby och det kommer bli riktigt snyggt.

Vitrinskåpet Elsa visade sig vara ett riktigt fynd och kommer från Miomöbler – härlig kvalitet. Vi har handlat lite konstglas som kan pryda upp det och jag hoppas vi kan få till lite belysning i vitrinskåpet också.

Det lilla sängskåpet följde med av bara farten och fyller säkert sin funktion i något av sovrummen. Annars har vi en hel del Hemnes sängbord. 

Alla de vita överdragen till stolarna, troligen IKEA Henriksdal, är tvättade och strukna. Det blev så fint! Vi har köpt Jennylundfåtöljer i parti och minut så nu finns det 4 stycken som ser trevliga ut. En ljus soffa, kanske vit eller mörkare grå saknas bara, sen är det nog klart. Inlfyttning blir den 28 juni och vi hoppas de första gästerna som vill hyra hus eller lägenhet av oss knackar på dörren den 1 juli.

Hör av dig om du är intresserad! Varmt välkommen!

😊 #skillinge #hyrahus #hyrasemesterbostad #semester #semesterkänsla #skillinge #österlen #hagaskillinge

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share