3 ställen värda att besöka på Österlen

På Catrinegården kan man både fika och shoppa kläder

Vi är lite nyfikna på vilka favoriter året-runt-boende på Österlen tipsar om. Först ut att berätta är Catrine Hjert på Catrinegården.

Österlen är underbart året runt
Var årstid har sin tjusning. Sommaren med allt folkliv och evenemang.  Hösten med Äppelfestivalen i Kivik och de underbara promenaderna på en folktom strand. Vinter? Är ju sällan någon, i alla fall inte mer än i ett par veckor.  Och våren! Finns det något bättre än att möta våren på Österlen? Vintergäck, snödroppar,  julrosor och konstrundan på Österlen förstås!

I vår händer det saker i butiken på Catrinegården! Helt nytt är att man börjar sälja kläder. En helt underbar somrig kollektion från Lilly of Sweden och en stilren klassisk från det Danska märket Claire. I butiken har man också fått in många snygga väskor för att komplettera klädkollektionen.

Och när man tröttnat på att spana in snygga kläder går det bra att slå sig ner i Kaffestugan. Den håller som vanligt öppet dagligen under sommaren!

Passa på att njut en kopp kaffe i vår underbara trädgård hälsar Catrine Hjert som driver Catrinegården.

Catrine Hjert på Catrinegården
Verksamhet finns det som sagt året om. Under det senaste året har en av de mest spännande verksamheterna varit att Catrinegården erbjuder konferenser. Det finns rum för möten för grupper på ungefär 15 personer. Lite beroende av om det är dagskonferens eller inte. Under sommaren ser Catrin fram emot att välkomna större grupper då de har flera bussresor inbokade!

3 ställen värda att besöka enligt Catrin är:


Om Catrinegården

Catrinegården är ett helårsöppet B&B. Butik och kaffestuga håller öppet hela sommaren och alla storhelger. Gården drivs av Catrine och hennes man. De har drivit vår verksamhet i sju år nu.
Spana gärna in Catrinegården på:
www.catrinegarden.se
Facebook Catrinegården
Instagram:  catrinegarden
Twitter:  Catrinegarden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share