Finaste av Lisa lanserar svensk ketchup på Österlen

Upptäck historien bakom Finaste av Lisa – ett varumärke som kämpar för att främja lokala råvaror och bekämpa användningen av importerade produkter och tillsatser. Grundat av Lisa Lönner tillsammans med syskonen Maja Påhlman och Lars Lönner, härstammar detta passionerade initiativ från en familj med en djup kärlek till mat och smaker. Nu lanserar Finaste av Lisa sin första produkt Svensk ketchup med svenska tomater, äpplen från Tosterup på Österlen samt producerad i Kristianstad. ICA butiker kan ta hem ketchupen till dig om den inte finns hemma. Se alla produkter i Skafferiet hos Finaste av Lisa som går att beställa. Flera av produkterna finns redan nu även i butik i Stockholmsområdet.

Svensk Ketchup av Finaste Lisa

Med ett eget kapital och stöd från investerare har företaget tagit sina första steg genom att producera sin flaggskeppsprodukt – en Svensk Ketchup märkt med ”Från Sverige” och tillverkad av imponerande 98,4% svenska råvaror. Genom att använda traditionella och naturliga konserveringsmetoder i glasburkar strävar Finaste av Lisa efter att bevara näringsvärde och autentisk smak i varje sked.

Lisa Lönner, även känd som Husmor Lisa, är en välkänd figur som har drivit en omtyckt hemmarestaurang på Resarö i Vaxholm under en hel decennium. Med en examen i civilekonomi från Handelshögskolan och en bakgrund inom marknadsföring för FMCG-företag, gjorde Lisa ett drastiskt karriärbyte till kockyrket och har sedan dess inspirerat och glatt smaklökarna hos sina gäster.

Tillsammans strävar teamet bakom Finaste av Lisa efter att erbjuda dig en smakupplevelse som inte bara tillfredsställer dina sinnen, utan även stödjer lokala jordbrukare och främjar en hållbar livsstil. Upplev smaken av äkta svensk kvalitet – välkommen till Finaste av Lisa.

Finaste av Lisa – svenska produkter
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share