Bed & Breakfast


Utforska en smakfull och avkopplande vistelse med oss på Husmor Lisas och Kinna’s Fine Dining Evenemang!

Under två kvällar i rad (under Kristi himmelsfärd samt Skillingedagarna i oktober) bjuder vi in till exklusiva middagar och erbjuder samtidigt bekvämt boende i våra charmiga lägenheter, komplett med en god frukost för att starta dagen på bästa sätt. Men självklart är du välkommen att bo hos oss hela Kristi Himmelsfärdshelgen och helgen i oktober, när vi arrangerar middagarna, om du önskar. Det tycker vi bara är trevligt. Du är så välkommen!

Våra lägenheter är omsorgsfullt utformade för att erbjuda en mysig och avslappnad atmosfär under din vistelse på Österlen. Välj bland flera alternativ som passar er, från intima rum för två till rymliga utrymmen för upp till fyra personer. Oavsett vilken lägenhet du väljer inkluderar boendet en välkomnande frukost, sängkläder, handdukar och tillgång till trådlöst internet.

För att göra din upplevelse ännu mer bekväm serveras frukosten mellan kl. 8 och 10, och du kan njuta av en avslappnad utcheckning senast kl. 10.30.

Vi strävar efter att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Om våra egna boenden inte är tillgängliga, har vi utmärkta kontakter i byn för alternativa boendealternativ, som vi gärna hjälper dig att boka.

Vår korsvirkesgård är centralt belägen i byn, längs Hobyvägen och erbjuder en idealisk bas för att utforska allt vad vackra Skillinge har att erbjuda.

Välkommen till en minnesvärd och avkopplande vistelse hos Husmor Lisas och Kinna’s Fine Dining Evenemang! Här kan du läsa mer om hemmarestaurangen på Haga Gård på Skillinge.

Våra lägenheter
LGHT 1, här väntar ett mysigt boendde för två personer. Med ett sovrum på bottenvåningen och en delad toalett med dusch inne i vår egen bostad, är detta ett perfekt val för en bekväm tillflyktsort. bilder lght 1

LGHT 3, i denna lght erbjuds gott om utrymme för upp till fyra gäster. Med ett sovrum och två sängar i en öppen planlösning på ovanvåningen finns det gott om plats. bilder lght 3

LGHT 6, här finner du en charmig liten lägenhet med sovalkov för två personer, perfekt för en intim och avkopplande vistelse. bilder lght 6

LGHT 7, i denna lägenhet hittar du en bekväm bostad för 2-3 personer. Här finns en dubbelsäng i sovrummet (140 cm) och en extra säng i vardagsrummet och gott om plats bilder lght 7

Pris övernattning: 1500 kr/par/natt inklusive frukost – boka genom mail till kinnajonsson@gmail.com.

AVBOKNINGSREGLER
Avbokningar mer än 30 dagar innan dagen för incheckning är berättigade till full återbetalning, upp till 14 dagar innan dagen för incheckning ges 50% återbetalning. Ingen återbetalning till gästen vid avbokning mindre än 14 dagar före incheckning.

Lägenheterna är placerade enligt följande:


Share